GDPR


Rødding Papir & Kontor

Østergade 14, 6630 Rødding, Tlf. 42 74 84 62


      Åbningstider:

Mandag til Fredag: 9.00 - 17.30

                   Lørdag: 9.00 - 12.30Som du måske ved, er databeskyttelsesforordningen eller GDPR en forordning i EU-lovgivningen om databeskyttelse og privatlivets fred for alle enkeltpersoner i EU, som er gældende fra den 25. maj 2018.


Da Rødding Papir & Kontor ApS er forpligtet til at beskytte privatlivet i de personlige data, som vi har om vores forretningsforbindelser, sender vi dig denne e-mail for at informere dig om vores opdaterede Kunde- & Privatlivspolitik som indeholder alle oplysninger om, hvordan vi behandler personlige data.

.

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Rødding Papir & kontor ApS, har vi brug for følgende oplysninger:

•Navn

•Adresse

•Telefonnummer

•E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne sende faktura pr. mail til dig.

Personoplysningerne registreres hos Rødding Papir & Kontor ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne bliver slettes.

Når der indsamles personoplysninger, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle ansatte har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige hos Rødding Papir & Kontor ApS er: Helle Hansen & Bo Hansen

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Rødding Papir & Kontor ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til papirogkontor@mail.dk


.